Starworkers Xchange Student "Fabio"

Kennelnamn: Starworker Xchange Student
Tilltalsnamn: Fabio
Ras: Flatcoated Retriever
Ålder: 1 år
Kennel: Starworkes 

Fabio är en import från Danmark och han kom hem till mig när han var fyra ca 4 månader. Fabio var redan som liten en väldigt lugn och skötsam individ. Jag hade förväntat mig ett totalt yrväder, men fick en "tjuren Ferdinand". Men det klagar jag inte alls över! Han är otroligt stabil och älskar allt och alla. Han är den typen av hund som många skulle säga "lätt snodd utanför Ica", men han är ju en retriever så det klart han lär vara det. ;) 
Fabio följde med mig till skolan när han var 8 månader och allt har fungerat perfekt med honom på skolan. Han är ingen individ med separationsångest, vilket jag trodde att han kunde vara, men icke då! Han är en hund som fungerar ihop med andra hundar som kanske inte brukar fungera ihop med andra hundar. Det är en riktigt skön fördel.
I träningen är han också precis så jag önskar en hund att vara. Bra av och på knapp. Han har ett otroligt stort go i sig när det väl gäller träning och han gör allt medan svansen går i 120 km/h. Han är lätt att lära och är tålmodig i träningen. 


Mina mål för denna prins är att vi ska börja tävla i rallylydnad och så småningom agility. Utställning har vi redan debuterat i några gånger med rätt bra resultat. Han är en sen blomma som säkert lär komma igen när han är äldre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar