Om mig

Mitt namn är Elina Ryberg och det är jag som bedriver denna blogg. Jag går för tillfället på naturbruksgymnasium Dingle där jag läser inriktning hund åk3. Där lever jag med min flatcoated retriever hane på dryga året och han följer med mig överallt i vardagen.
På grund utav mitt hundintresse så går jag på denna skola där jag får utvecklas inom hund och får fördjupande kunskaper både praktiskt och teoretiskt. Jag har alltid älskat hund och är vad vi kallar det i hundvärlden "född i en valplåda". I min familj har vi kennel på field spaniel och whippet var för sig. Hundintresset tog en annan vändning när jag skaffade min allra första egna egna hund som var av rasen minitaure american shepherd. Vid den tidpunkten hade jag del i en finsk lapphund också som började bli till åren och klarade inte av allt som jag hade hade lust med att göra. Men med min lilla mas var "alla" dörrar öppna och vi började pröva oss runt och hundträning och hundsport blev för mig en rolig aktivitet i vardagen som intresserade mig allt mer. Tyvärr avled både min finska lapphund och mas och därför skaffade jag min nuvarande flatte som jag älskar till månen och tillbaka. Med han håller jag mest på med rally med också agility när möjligheten kommer till. Det är ju det jag drömmer om att få tävla i och pocka titlar. Men spår, upplet och apportering är andra aktiviteter som jag tycker är roliga och givande :)

Annars är jag fotointresserad. Jag fotograferar för jag tycker det är roligt och oftast är det min egna hund. Jag gillar allra best att fota just hundar. Det är spontana djur som är sig själva hela tiden, till skillnad från människor som är svårare att jobba med enligt mig i fotosammanhang. Så jag ägnar mig mest åt det vilket kommer spegla sig i bloggen. 

Mer info kanske kommer..?

 

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera