måndag 17 augusti 2015

Äntligen! Idag är äntligen den dagen som jag längtat efter så länge dom senaste tre månaderna. Idag kom Nicki med hennes nya goa ägare till Rörö. Dagen bestod utav hundbad, mys, fika och grillning i gott sällskap.
Jag var samtidigt nervös inför att träffa Nicki igen. Det har faktiskt gått tre månader sen jag såg  henne sist. Tänk om hon inte minns mig? Eller inte vill veta av mig för hon har sin nya familj nu.
När bilen anlände och luckan öppnades så var det första som slog mig en glad liten fluffig ljus Nicki i sällskap av en Eurasier tik. Jag började kalla på henne med alla konstiga namn hade på henne: Nicki, Niggan, Ompa, Stumpen etc. Hon hoppade ur bilen och sprang fram till mig glad, men sprang lika fort därifrån för att hälsa på mamma och Juni. Nicki kände inte igen mig, det var en att hon tänkte "okej där är en människa hej hej, nu går vi till nästa". Jag väntade då en stund och såg att hon hade pendlat mellan alla och fått sett vem alla var. Efter det satte jag mig ner i gruset och kallade på henne. Då lite blygsamt började hon nosa mig i ansiktet och i den stunden fattade hon att det var jag. Så lycklig hon blev då! Som någon hade kört ström i henne, lilla hjärtat. Runt runt sprang hon mig medan sansen gick i 180. Sen upp och kramas och pussas i ansiktet medans hon gjorde sina gnällande ljud som hon gör när hon är riktigt glad. Sååå hjärtvärmande! Det gjorde hela min dag <3 
 Nicki insåg att det var jag <3 Fina pojken <3

 Nicki med matte

2 kommentarer:

  1. Underbara kort på helsköna hundar <3
    Verkligen en kanondag, tack snälla ni <3

    SvaraRadera
  2. Började lipa. Jag klarar mycket, men det gör inte mitt mattehjärta. Nicki<3

    SvaraRadera