lördag 10 juni 2017

Snart ett års uppehåll

Det var ett långt uppehåll och jag ber om ursäkt. Men tyvärr kan jag inte lova att det blir jättelivat i bloggen framöver. Min kamera är sönder och om jag då vill ta bilder så måste jag använda mig av mammas kamera. Saknar mig egna osv så blir inte lika mycket foton.

Men vad har hänt sedan förra inlägget? Jo, jag har tagit examen från folkhögskolan som jag gick på. Hjälmared inriktning polisprofil. Ett otroligt intressant år. Många nya vänner, men framförallt kan jag känna att jag har gjort en otrolig personlig utveckling. Polisprofilen fick mig att möta zoner i mitt liv som jag känner mig obekväm i. Alla psykologilektioner, polisprofiltimmarna och etiken. Wow, så intressanta lektioner är svåra att hitta. Jag kommer sakna alla föreläsningar från polisen. 

Annat som hänt är att Fabio har tagit studenten, igen. Med Karin på Ingelstad denna gången. Året där hon skulle låna min käre flatte gick fort! Men jag är glad över att jag kunde hjälpa en vän som inte har hund och som behöver en i utbildningen. Självklart skulle jag inte låna ut Fabio till vem som helst, men Karin är inte vem som helst. Jag har fått tillbaka en hund som är startklar i agility och nästan lydnad. Det är inte så illa det heller! 

På Rörö är allt nästan detsamma. En ny hund har flyttat in. Lilla Fnizza som idag är 8 mån. Henne importerade mamma från Finland och hon ska vara delaktig i hennes avelsprogram. Förutom en ny hund så har vi en ny unge. Att vara fosterfamilj är lärorikt och just nu har vi en treårig aktiv pojke här hemma. Sen kan jag ju säga att Juni är parad och det väntas valpar i augusti. Det ser jag extra mycket fram emot då jag anser att Juni är vår finaste hund både mentalt och extriört. Kanske lite för kattgalen, men annars jättego ;)

Bjuder på lite bilder från idag. Ha överseende med att Fabio behöver ett bad, men han är rätt gullig ändå.


Jag är usel på att redigera bilder. Försökte mig på en ny "stil". Så om ni har något tips, skriv gärna en kommentar 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar