måndag 3 mars 2014

Hej!

Som ni alla kanske redan vet så har jag under gårdagen köpt min första alldeles egna hund. Det är en miniature american shepherd från kennel Sheltoon. Jag gick ut med detta på min facebook sida när hon var fem veckor gammal men igår så blev tösen lite mer än nio veckor och då var det dags för mig att hämta hem henne.
Under tre veckor så har jag haft praktik i Stockholm på håbo hundcenter och det har vart kul men under dessa veckor så har jag bara längtat efter att få hem Nicki. I lördags var jag också på Avicii konsert och den var helt otroligt bra. Direkt då jag hade gått ut ur arenan så ville jag bara gå in och höra på konserten en gång till! Längtar tills han kommer till Sverige igen för då vill jag boka biljetter.
Idag var jag ute och skulle testa att fota Nicki men det var inte det lättaste. Hon är så följsam så man får nästan ingen bra vinkel på henne ;) Fick iaf knäppt någon bild på henne.

 Jag skulle sätta Nicki på ett ställe och så fick jag fort springa till ett annat för att hinna få en bild på henne. Nicki tog den närmsta vägen och det var igenom en vattenpöl. Fast hon blev ganska förvånad när hon märkte att det blev blött om fötterna.
 Blöta fötter men nu kommer hon!
 Nicki skyndar sig till matte
 Inte så glad bebis som blev satt på en båt.

 Katten vågar sig liiiite närmare denna gången. Annars är Tintin inte så nöjd men nya familjemedlemmen
 Spännande att se vad som finns där ute.


1 kommentar: