lördag 6 februari 2016

Kaos helg blev bra ändå

Vad har hänt det senaste? Inte så mycket hundrelaterat tyvärr. Men kanske lite roliga saker för enbart mig. Till det mindre roliga var att när jag slutade på torsdag denna veckan så skulle jag åka tåget hem som gick 17.25 och det var 35 minuter sent, jag var otroligt glad på livet då.. När jag väl kom in på tåget så var det iaf varmt, men min tur varade inte så länge till. När vi kom till Uddevalla så satt vi där i kanske 20 minuter och sen så fick jag meddelande att tåget skulle bara gå till Ytterby och inte till Göteborg, som egentligen var slutdestinationen. Turen blev inställt pga massor med fel. Bussar skulle ersätta, men ankomsten till centralstationen skulle vara såpass sen så att jag skulle missa min sista och enda buss hem för dagen. Vad skulle jag göra tänkte jag?
Som tur var bor Jorge i Stenungsund och jag ringde snabbt och frågade om jag kunde få sova hos han en natt och förklarade omständigheterna. Såklart fick jag ju det! Han låg hemma och var sjuk, så jag tyckte lite synd om han ändå. Men han var räddaren i nöden för den dåliga dagen <3 Dock hade jag ingen hundmat med mig och jag visste inte hur jag skulle lösa det. Fick knalla ner till Ica när jag kommit hem till Jorge för att köpa nötfärs. Det var ju bara en natt, men Fabio behöver få i sig något iaf. Icas egna hundmat hade nog gett hans mage en liten chock, så nötfärs fick vara nära nog. Fabio klagade såklart inte haha ;)
På fredagen var det tandläkaren för min del, Fabio fick följa med mamma hem efter tandläkaren. Sen på kvällen bio med Jorge, Henrik, Rebecca, Sandra, Anton och Josefine. Tyvärr blev Jorge allt mer sjuk och kunde inte hänga med, vilket var tråkigt både för min del och inte minst hans. Men det var roligt ändå att träffa alla andra. Inte för att jag inte träffar dom annars, vi bor ju ihop i skolan. Bion slutade ungefär kl 00.30. Sen bio har jag aldrig vart på med det var rätt nice det med. btw, vi såg The boy. Det är en srkäckrulle som var bättre än vad jag förväntade mig. Dockor i skräckfilmer är inte att leka med ;) Efter bio sov 6 pers över hos Rebecca och det var mysigt det med. Blev en del wii spelande, prat och skoj. American pancakes bakades till frukost som också hade nutella fyllning. Inte helt fel dagen efter nutella-dagen ;)För att vara lite negativ angående Fabio. Han är rätt jobbig nu när en tik precis gått ur höglöp och den andra följer upp den första med att komma in i höglöp. Han är väldigt blockerad här hemma och har svårt att slappna av emellanåt. Dessa dagar jag önskar att han var en tik. Skämt åsido, han kan ju inte rå för det själv, men är väldigt duktig också. Men nästa gång blir det nog tik tror jag, eftersom när vi ska vara hemma och någon löper är det tärande på både han och mig. Men det blir nog värre eftersom han inte bor hemma med dom på heltid. Vi är ju bara hemma på helger och då blir det som en "chock" när han kommer in till alla ljuvliga tikar. Han har fått mer av dessa beteenden ju äldre han blivit, inte så konstigt dock. Men jag längtar till att få åka till skolan så jag får tillbaka Fabio på Jorden igen ;)

 Bära såhär är något han har fått för sig är bra.

 Min vardag hade varit väldigt tråkig utan honom 

Alla foton är fotade av min kära vän och granne Karin Johansson. Extra cred till dig! Vill ni se mer av henne så länkar jag hennes egna blogg här: http://utepavift.weebly.com/

1 kommentar: