måndag 22 februari 2016

Litet blogguppehåll

Som ni kanske sett så har jag inte varit så aktiv på bloggen. Men jag har inte haft något roligt att skriva om direkt och det har varit mycket med skola och annat. 
Nog om det, nu är det sportlov och det inledes med en långpromenad med mamma och alla hundar. Sedan bak av pizzabullar, det var oväntat gott kan jag säga! Sen blev det plugg av min extrakurs som jag tagit mig an och nu pill med bilder jag ligger efter med till bloggen. 
Annars har jag inte gjort så mycket. Vanliga hundträningen, rally, allmänlydnad, budföring, apportering. Har börjar lära in Fabio ett nytt trick och det är "slalom mellan benen". Jag hade det på Nicki och jag tyckte den var en snyggt och nice trick till hund. Nackdelen är att denna hunden är inte som Nicki (46) cm, han är ca 60 cm hög! Jag tyckte det var lite pinsamt när jag fick träningsvärk eftersom jag tränade det tricket i torsdags under 30 minuter (omgångar), är absolut inte van med att behöva lyfta på benen så högt som jag får göra med Fabio för att han skall kunna ta sig genom hehe. Jag ska köra ett till pass med det senare.
Utöver detta var jag hos Jorge från torsdag-lördag. Hans familj var sjuk och han blev också det. Det blev inte så mycket hund under dessa dagar då jag blev ganska låst pga sjukdomarna. Men det blev en långpromenad med hans mamma där hon visade runt där dom bor. Jag kan ju inga vägar alls där han bor, så det är lite svårt att ta sig på långrunda utan Jorge så att säga. Mycket Fabio mys blev det också. Han har blivit en riktig klängapa när det gäller att bli gosad med. Han är väldigt lik Misa (min finska lapphund som gick bort 2015) på det viset. 
Nu lite bilder från min och Rebeccas promenad. Någon enstaka bild har ni redan sett, men nu kommer alla. Rebeccas vita herdehund Qiara är också med :)  Sötaste pojken
 Qiara


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar